Erä SM 2012 ja Pyöräretki 2012

Vuoden 2012 kisoista on nyt hieman lisää tietoa:

Rakovalkealla Erä SM 2012

Erävaelluksen SM-kisat vuonna 2012 järjestetään Sodankylässä 30.8.-2.9. Kilpailukeskus sijaitsee varuskunnassa, Jääkäriprikaatin alueella. Suomen Latu on luovuttanut kahdeksi vuodeksi Erävaelluksen SM-kisojen järjestelyoikeudet Erävaelluskilta ry:lle. Erävaelluskilta ry haluaa olla mukana kehittämässä Erävaelluksen SM-kisoja entistä monipuolisemmaksi, tarjoamalla mahdollisimman monelle vaeltajalle tilaisuuden kokea erävaelluksen hurmaa luonnon ehdoilla. Tulevan kesän kilpailunimeksi on valittu Rakovalkealla SM-2012 Sodankylä.

Lisätietoa: http://www.eravaelluskilta.fi/erasm2012/

pyöräretkeilyn SM-kisat Keuruulla 14.-15.7.2012

Pyöräretki 2012 – pyöräretkeilyn SM-kisa on uusi ulkoilmatapahtuma, joka kokoaa yhteen pyöräretkeilijöitä, retkipyöräilijöitä ja muita pyörällä liikkumisesta kiinnostuneita. Tapahtuman perimmäinen ajatus on olla edistämässä suomalaista pyöräretkeily- ja pyöräilykulttuuria. Tapahtuman rungon muodostaa pyöräretkeilyn SM-kisa, jossa osallistujilla on mahdollisuus mitellä pyöräretkeilyyn liittyvissä tiedoissa ja taidoissa sekä testata kuntoaan.

Pyöräretki 2012 tullaan järjestämään 14.-15.7.2012 Keuruulla.

Lisätietoja: www.Pyöräretki.fi

Katso myös edellisen viestin linkit tuleviin tapahtumiin…

Mörskän miehet toivottaa kaikille kilpailijoille, talkoolaisille, sidosryhmille, tukijoille ja muillekin tutuille oikein Hyvää Joulua ja reipasta kilpailuvuotta 2012. Tavataan radalla! (Mörskän miehet hiihtelevät perinteisesti jo helmikuussa Umpihankihiihdon MM-kisoissa)

-NB

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s